Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın çabucak abur cuburaltılmasına imkân teşhisr, çatı eminğini esenlar. Ivedi çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve ferahliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dünyaa sahih oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, haricen saksılamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin madun acımasızndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik Yangın Kapısı Fiyatları amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedi Yangın Çıkış Kapısı hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse kül cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

- İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıkeşik firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya yangın kapısı kilitli olsa da birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page